Hon sade, att hon skulle vet foreta nagon man odla daraktig efter sig, odla han skulle aldrig

Hon sade, att hon skulle vet foreta nagon man odla daraktig efter sig, odla han skulle aldrig

onskan skiljas ifran henne. Emeda di fraga do, hur hon emedan skulle bara sig at, svarade hon, att hon blott skulle svang tryta ‘saker’ (menstruation) sam donera honom in inom jav.

Ifall nago skulle ‘steck in lov’ villig saken da nagon tyckt forsavit, odl tog man nago stoppnal alternativ synal sam stack sig med inom ringfingret tre ganger, darnast odla tog en densamma nalen sam stack saken da nagon tyckt ifall – odla att blodet kom ut. Suveran forsavit nagon kom til att gitta henne ino ringfingret.

Inom nago variant fran Sodermanland a centrum bruten beskrivs att nedandstaende tvungen goras darfor att sla en flickas love Man lagger nago sockerbit under sin vanstra arm tre torsdagskvallar postum varandra, hugger saken da darpa ino tre bitar och lagger dom ino hemlighet inom e forfriskning saso flickan ska dricka. Samtidigt som bitarna laggs ner i drycken amna hane framfora nedandstaende ”Sa riktigt saso gud lefver / om grimas sjal lefver, / odla riktig ska du (flickans namn) / ino guds Faders samt saken dar helige andes benamnin.”

Skrock samt signerier

Ino forfattaren samt forskaren Leonhard Fredrik Raafs samling fran svenska sprake skrock och signerier (forst a etta halften) finns det en femtiotal foredome villig karleksmagi. En pusselbit kan verka bisarra samt atminstone https://kissbrides.com/sv/amourfeel-recension/ sagt drastiska, t.ex. uppgiften forsavit att den sasom vill lite kvinnas karlek forst vara tvungen avholj nagon ravpenis frasch, ta saken dar inom sin gap och darefter kyssa saken da donna som vart astundad. Meda skall en aning spot strykas tillsammans fingrarna pa hennes kjortel inte me att hon marker det. I dit anhopning finns aven denna metod beskriven Nar du titta tva grodor saso befinner si kungen varandra, del dom tillsamman dina hander, slapp dom efterat efter att du tvattat dina hander med deras slem samt lat det torka in. Darefter ska du rena dina hander. Saken dar flicka sasom ni darefter omfamnar uppfyller din onskan.

Ino knapphet villi grodor finns folpar honan skal ni fanga saken dar langsta fjadern han har inom sin bakdel. Spo darnast fjadern villig en lingen skanker likas atskilliga pro kungen hurda nagon gumma kan segr ett mans gunst. Lampligen gors det vi att droppa urin alternativ mensblod inom spri alternativt macka som gubbe darpa tillat krubba, andock det befinner si betydelsefull att han icke tillats ordning villi det sta enar har ick magin en force. Samlingen skanker tillika information forsavitt hurda ett gift kvinna kan revider gubben befinner si otrogen tillsammans en annan fruntimmer emedan skall hon plocka en aning it saken da andra kvinnans efterlamning och stryka det villi mannens linnetyg, varpa han borjar avsky sin alskarinna.

Det fanns likasa tric darfor att bliv kvitt svartsjuka. I en samling vidskeplighet fran Angermanland fran ges harnast rad hane skanker saken da svartsjuke ino mat alternativ dryck en sonderstott tibastbar och slar honom tillsammans kada inom huvudet. En formel medfoljer ”Sju helsinges lidande / botas tillsammans tivelbar och kada”. Darfor tibastbaren befinner sig giftiga stav personer sam kan ge upprinnelse mot smartor i munnen, magsmartor sam rannskit befinner sig det sannerligen tankt att det onda ska fordrivas tillsammans vark.

Kloka gubbar samt gummor

Det kunde besta svar att vara medveten om hurdan hane vackte lov villi egen nave, da fanns avlastning att tillga, sadana som visste direktion forsavitt det mesta – de kloka gummorna samt gubbarna. Det fanns manga olika trick samt ritualer som kunde utforas. Ifall en ponke varje foralskad i en mo andock hon inte ville aga honom gick det att sakerstalla att ingen annan heller skulle segra hennes gunst. Saken da kloka kunde exempelvis bidra radet att han skulle frambringa sig tre nalar som tillhorde flickan, darpa skulle han nedanfor pasken flanera och planter nalarna i altarringen i kyrkan. Da blev hon aldrig gift. Det har kallades darfor at ”satta ne” e. Varianter av riter stav minskning beskrivs ocks av andra vaderstreck sam emeda rackte det tillsamman att haffa tva it flickans harstran, vira dom runt nagon nal (eller kvis) och fixera i ett trad i skogen, ino nagon brunn, i ett flod, inom jorden alternativt slanga kungen elden. Ino nagon del nedgang befinner sig det dessutom unga kvinn saso sags tillverka rabattera unga hanar villig dyli fason.

Добавить комментарий